Gratis verzending vanaf 50 euro binnen Nederland

Inbakeren, hoe doe je dat?

Misschien ben je nu zwanger of ben je kort geleden bevallen? Je hebt er vast al een keer over gehoord: inbakeren. Baby's vinden het vaak erg fijn om ingebakerd te worden.

Ik had er destijds wel van gehoord maar ik begreep de uitleg niet zo goed en ik vond het zelfs eng om te doen. Ik hoop je met deze uitleg een beetje wegwijs te maken en bekend te maken met de voordelen er van.

Inbakeren is fijn voor alle baby's, maar ideaal voor onrustige kindjes. Doordat hun armpjes en beentjes nog wel eens ongecontroleerde bewegingen kunnen maken worden ze wakker van zichzelf. Door ze te begrenzen in hun bewegingen en ze in te bakeren voelt het net als toen ze nog in de baarmoeder zaten. Hierdoor slapen ze een stuk rustiger en langer. Ideaal voor jou als jonge moeder want je hebt dringend de slaap en rust nodig om te herstellen!

 

Volg de volgende stappen om je kindje veilig in te bakeren:

 

 

 

1. Zoals je op de afbeelding kunt zien leg je een grote doek (hydrofiel, katoen of tricot van minimaal 100 x 100 cm) neer.

2. De bovenste hoek vouw je een stukje naar beneden.

3. Op die rand leg je het nekje van je kindje neer.

4. Zorg dat de armen van je baby langs het lijfje liggen. Vervolgens sla je een zijkant van de doek strak over je kindje heen en leg je de stof onder de rug van je baby. 

5. Vouw dan de punt aan de onderkant naar boven over je kindje heen.

6. Zorg er voor dat de vrije arm van je kindje langs zijn of haar lijfje blijft liggen. Hierna vouw je de overgebleven zijkant weer strak over je kindje heen en stop je de stof onder de rug van je kindje.

En je bent klaar!

Wij hebben XL hydrofiele doeken in het assortiment. Deze zijn van hoge kwaliteit en hebben gouden details waardoor ze een luxe uitstraling hebben. Mocht je liever een inbakerdoek willen van een rekbare stof (tricot met of zonder print), zodat de stof mee begweegt met je kindje, dan kan dit op verzoek door een reply te sturen op deze e-mail.

De hydrofiele doeken zijn ook geschikt voor heel veel andere doeleinden. Zoals voor op het verschoonkussen, als spuugdoek, dekentje, speelkleedje, droogdoek etc. Kortom, je hebt nog jaren plezier van deze mooie eye catchers!


 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.