Gratis verzending vanaf 50 euro binnen Nederland

OVER MIJ

 

 

Hi! Ik ben Saskia en ik maak unieke fashionable babykleding die vooral lekker comfortabel zit. Naast kleding vindt je ook accessoires en items voor de babykamer in de webshop. En het leukste is: je kunt alles met elkaar laten matchen!

 

Van kleins af aan ben ik gek op kleding. Als meisje van 2 jaar trok ik mijn kleren kast leeg om vervolgens alle kleren 'netjes' op te vouwen en terug te leggen in de kast. Hetzelfde had ik toen ook al met interieur. Ik kon er enorm van genieten om mijn kamertje om te bouwen, alles op een andere plek neer te zetten tot ik tevreden was. 

Sinds ik zelf kinderen heb mis ik kwalitatief goede kleding met een unieke print. Ik ben gek op printjes (maar ook op pastel kleuren). Ik ben dan ook niet voor niets dessin ontwerpster geworden 😊

Tijdens de eerste lockdown ben ik mezelf gaan leren om te naaien. Ik kende de basis wel, die had ik ooit een keer van mijn moeder geleerd toen ik elf jaar was. Maar ik wilde nu echt leuke dingen professioneel in elkaar kunnen zetten. 

Ik begon voor mijn eigen kinderen te naaien. Deze hobby groeide al snel uit naar meer. 

 

Sindsdien heb ik elk vrij uurtje keihard gewerkt aan mijn eigen babykleding collectie en inmiddels run ik nu deze webshop! Waar ik enorm veel voldoening uit haal.  Ik maak alles zelf in mijn atelier.

 

De kledingcollectie bestaat uit comfortabele modieuze items. Deze combinatie is voor mij de rode lijn van mijn collectie. Als ik babykleding kocht voor mijn kinderen was het of comfortabel en lelijk of modieus maar van ongeschikte stoffen voor kinderen en niet fijn zittende modellen. Mijn slogan is dan ook 'comfy and fashionable!'

Een kijkje achter de schermen 

Hier maak ik teddy slofjes, een bestseller! Af en toe zie je me praten met mijn dochter, die op de achtergrond aan het spelen is.